Tillbaka

Jonas Näslund

2017-07/ny-bild-2015-jonas-naslund-web-kontrakt-forminskad-kopiera

Hej!

Jag heter Jonas Näslund och jag har jobbat professionellt med musik i mer än tjugo år. Jag har bland annat sjungit i tretton år med en av Sveriges absolut populäraste dansorkestrar, ”Mats Bergmans”. Vilket innebar svensktoppslistor, guldskivor, många TV och radio framträdanden, turnéer i Sverige, Finland och Norge. Under elva års tid har jag haft glädjen att turnera i Finland och säkert spelat på ett 20-tal ställen o skapat mig ett namn och en publik. Numera jobbar jag väldigt mycket själv med underhållning på olika sätt, men framförallt som trubadur, sångare och underhållare. Jag har sedan hösten -14 jobbat professionellt med musik här i Finland med basen i Östnylands region. Jag har hållit i allsång och spelat på ställen som:

Benitas/Pellinge, Ölvin/Lovisa, Svartbäcks segelsällskaps paviljong/Spjutsund, Odd fellows, privata tillställningar och sommartorg m.m. Hösten-14 släppte jag också en ny cd som varit spelad flitigt i Radio Vega bla i Benny Törnroos program. Jag har också en duo tillsammans med Popp Gustafsson(Country express, Nightriders) som är mer inriktad på dans och bokas via Roger Liljestrand. Ett samarbete med Tom Käldström från Tommys är också sedan dec etablerat. I min repertoar är jag väldigt bred vilket gör att jag är flexibel till publikens sammansättning, ålder och tillfälle.

Jag spelar kända melodier från 30/40-talet och framåt. Min ambition är att jobba med musiken så mycket som möjligt och det går även mer än bra att kontakta mig i utbildnings syfte för de som vill förkovra sig i musik och sång. Kontakta mig gärna för underhållning i kommunal regi såsom äldrevård eller barnomsorg.

Bästa hälsningar Jonas Näslund

Tel: Bokningar: Roger Liljestrand: +358 40 5911712 eller rogga@scendraget.fi

Smakprov